HU EN DE

Nyereményjáték

NYERJ egy exkluzív hétvégét a Hilton Budapest szállodába!

Vásárolj bármilyen típusú MONDANO burkolatot kínálatunkból, vegyél részt játékunkban és nyerd meg a 2 személyre szóló exkluzív hétvégét a budavári Hilton luxusszállodába!

A budai várnegyedben, a Halászbástya mellett található Hilton Budapest a főváros egyik legnevesebb szállodája. Kivételes fekvésének köszönhetően szobáiból csodálatos panoráma nyílik a fővárosra. Ha megnyered játékunk fődíját, Neked is részed lehet abban a páratlan élményben, amit a Hilton nyújt.

A nyeremény egy 2 éjszakás utalványt tartalmaz 2 fő részére a Hilton Budapest szállodába, illetve egy gyertyafényes vacsorát. A nyeremény előzetes foglalást követően 2018. december 31-ig tetszés szerinti időpontban felhasználható.

Vásárolj MONDANO burkolatot, válaszolj kérdésünkre és vegyél részt a nyereménysorsolásban!

Tovább a nyereményjátékhoz »

Hogyan nyerhetek?

1. Vásárolj 2017. december 4. és 2018. január 31. között MONDANO terméket vagy ajándékkártyát, értéktől függetlenül, mivel a nyereményjátékban való részvételt nem kötöttük minimális vagy maximális összeghatárhoz.

Üzleteinket az alábbi városokban találod meg:
  • Budapesten a IX. kerületben
  • Debrecenben
  • Győrben
  • Nagykanizsán
  • Nyíregyházán
  • Pakson
  • Sopronban
  • Szegeden
  • Zalaegerszegen
Az üzletek címe, nyitvatartási ideje a http://mondano.hu/hu/markaboltok/ oldalon találhatók.

2. Őrizd meg a vásárláskor kapott számlát, mert szükség lesz annak sorszámára és dátumára is. Csak az akció időtartama alatti vásárlásokról kiállított számlákat tudjuk elfogadni, korábbiakat és későbbieket nem. A számla sorszáma a vásárlás azonosítására szolgál. Nem baj, ha a számlán más termék is szerepel, a lényeg, hogy MONDANO termék is legyen rajta, illetve ne legyen utólag sztornózva.

Kérjük, hogy a játékban regisztrálás után is őrizd meg a papírt, mert ha kisorsoltunk téged, ezzel tudod majd igazolni, hogy jogosult vagy a nyereményre.

Ha nem tudod, hol találod a számlán annak sorszámát, kérdezd meg üzleteink eladóit, akik készséggel segítenek.

3. Válaszolj helyesen a lenti kérdésre, három lehetőség közül kiválasztva azt, amelyik szerinted a helyes válasz. Ha bizonytalan vagy, oldalunkon böngészve biztosan megtalálod.

4. Kérjük, add meg vezetékneved, keresztneved, e-mail és levelezési címed, hogy ha nyersz, ezeken a címeken el tudjunk érni a sorsolás után. Adataidat bizalmasan kezeljük és kizárólag a nyereményjátékkal kapcsolatos azonosításra szolgálnak.

5. Írd be a vásárlást igazoló számla sorszámát, amit a számlán látsz. Azért kell kétszer beírnod, hogy ezzel kizárjuk a véletlen elgépelés veszélyét.

6. Pipáld ki, ha elfogadtad a nyereményjáték szabályzatát. Ebben megtalálsz minden részletet a nyereményről, a sorsolás menetéről és az adataid kezeléséről.

7. Kattints a Jelentkezés elküldése gombra!

8. Ha elküldted, kapni fogsz egy visszaigazoló e-mailt a megadott e-mail címedre. Ha a Beérkező levelek mappában nem találod, nézd meg a Spam/Levélszemét mappában, hátha oda került. Ha a visszaigazolás 24 órán belül bármilyen okból nem érkezne meg, kérjük jelezd az info@mondano.hu e-mail címen.

Figyelj, mert 2018. február 20-án sorsolunk! A nyertesek nevét a sorsolás után itt és facebook-oldalunkon is közzétesszük, illetve ha nyertél, legkésőbb 2018. február 28-án e-mailben és postai úton értesíteni fogunk, hogy mikor és hogyan juthatsz hozzá nyereményedhez.

A nyereményjáték pontos szabályzatát http://mondano.hu/hu/nysz2017/ oldalon olvashatod

Nyereményjáték regisztráció

A lenti mezők kitöltésével és a kérdésre adott helyes válasszal tudsz regisztrálni nyereményjátékunkban és részt venni a sorsoláson. Kérjük, minden adatot pontosan tölts ki és olyan adatokat írj be, amik megfelelnek a valóságnak. A jelentkezés elküldését követően a megadott e-mail címedre küldeni fogunk egy ellenőrző e-mailt. Ha nem találod a Beérkező levelek mappában, nézd meg, nem került-e a Spam/Levélszemét közé.

Játék:

Hány fő MONDANO termékkategóriát találsz kínálatunkban?Adatok

Vezetéknév*:


Keresztnév*:


E-mail cím*:


E-mail cím ismét*:


Levelezési cím

Város*:


Utca, házszám*:


Irányítószám*:


Vásárlást igazoló számla sorszáma:

Ezt az üzletben, fizetéskor kapott számlán találod meg. Mivel márkaboltjaink számlái eltérő formátumúak lehetnek, ezért kérdezd meg a bolt munkatársát az üzletben vagy a http://mondano.hu/hu/markaboltok oldalon található elérhetőségeken.

Azért írd be ismét ugyanazt a sorszámot, mert ezzel próbáljuk kizárni a véletlen elgépelés veszélyét.

Sorszám*:


Sorszám ismét*:


Márkabolt*:


A két sorszám nem egyezik meg!