Hírek / 9 /

MEGÚJULT A SOPRONI MONDANO MÁRKABOLT

2016-05-11

Frissített termékválasztékkal várunk soproni márkaboltunkban, ahol többek között a legújabb Classic Wood, Modern, Neo Stone minőségi járólapok és falicsempék közül választhatsz. Nyugodt és kellemes környezetben várunk, ahol felkészült értékesítők tanácsokkal segítik a választást, legyen szó akár építkezésről, akár felújításról.

Tovább »

MONDANO NAGYKANIZSÁN

2016-05-03

A dél-nyugati országrész sem maradhat MONDANO nélkül. Látogasd meg legújabb márkaboltunkat!

Tovább »

MODERN ÚJDONSÁG 2016

2016-04-25

A csillogó hófehér tisztaságot sugároz, tágítja a teret és örök értéket képvisel. A MONDANO Modern 05 csempéivel és járólapjaival modern és a makulátlanság érzetét sugalló fürdőszobákat, konyhákat hozhatsz létre, a négyzetméteráras mozaikos dekorlapokkal pedig ízlésed szerint teheted változatosabbá a falfelületeket.

Tovább »

CLASSIC WOOD ÚJDONSÁG 2016

2016-04-14

Elérhető árú olasz újdonság, mely az eredeti fapadlók szépségét ötvözi a kerámia időtállóságával. Lakótérben, beltérben minden helyiségben biztosítja az otthonos hangulatot, mert a burkolólapok mintázata természethűen változatos.

Tovább »

CLASSIC WOOD ÚJDONSÁG 2016

2016-03-31

Elegáns és meghitt – a faerezet hatású felületek egyedülálló és karakteres megoldást biztosítanak bármilyen léptékű tér otthonossá tételéhez. A MONDANO Classic Wood járólapjai időtálló designt képviselnek elérhető áron és otthonod minden helyiségében használhatod őket: nappaliba, konyhába, fürdőszobába egyaránt.

Tovább »

CLASSIC STONE ÚJDONSÁG 2016

2016-03-16

Fényes felületű fürdőszobai burkolatcsalád többféle, négyzetméteráron kapható dekorációval: a mozaikos mintájú a geometrikus hatás kedvelőinek, míg a kokin dekorlappal vintage hangulatot teremthetsz, a szürke három árnyalatát külön-külön vagy kombináltan felhasználva pedig letisztult és modern tereket alakíthatsz ki. A falicsempéket és járólapokat nemcsak a fürdőszobában, de konyhában is alkalmazhatod.

Tovább »
<  1  2  3  4  5  6  7  8  9  >