Hírek / 7 /

NEMSOKÁRA NYÍREGYHÁZA!

2016-08-09

A MONDANO már dolgozik legújabb márkaboltján, ami nemsokára Nyíregyházán nyílik majd meg. Miközben szépítjük az üzletet, mutatunk neked egy modern, famintás termékcsaládot, benne a nyírfa árnyalatú Betulla lappal.

Tovább »

MÁR PAKSON IS!

2016-08-05

Örömmel értesítünk, hogy megnyitott új üzletünk Pakson, a Fehérvári úti sporttelep szomszédságában, ahol szaktanácsadás és számítógépes látványtervezés is segít neked abban, hogy rátalálj a neked tetsző kiváló minőségű csempékre és padlólapokra, legyen szó beltéri vagy fagyálló, külső burkolatokról egyaránt. Pontos címéről és nyitvatartásáról bővebb információt Márkaboltok menüpontunkban találsz.

Tovább »

KÉSZÜLŐDÜNK PAKSON

2016-07-30

Tovább dolgozunk márkabolt-hálózatunkon, és a budapesti után hamarosan új MONDANO üzlet nyitásáról számolhatunk majd be, ezúttal Pakson. A részletekkel hamarosan jelentkezünk, addig nézelődj teraszra, illetve medence mellé ajánlott minőségi burkolataink között, hiszen még nem késő belevágni egy kis szünidei otthonszépítésbe.

Tovább »

MEGNYITOTTUNK BUDAPESTEN!

2016-07-27

Megnyílt a MONDANO legújabb márkaboltja Budapesten, a Gubacsi út 37. alatt, ahol a barátságos légkör, felkészült eladók és informatív bemutató paneleink mellett látványtervezés segít neked abban, hogy megtaláld kedvező árú minőségi hidegburkolataink közül az igényeidhez illőt.

Tovább »

A MONDANO ÚTON BUDAPESTRE

2016-07-20

Rövidesen megnyitjuk legújabb márkaboltunkat Budapesten, a IX. kerületben.

Tovább »

MEGNYITOTTUNK DEBRECENBEN!

2016-07-11

Megnyitottunk! Szeretettel várunk Debrecenben, a Mikepércsi út 70.

Tovább »
<  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >