Hírek / 6 /

ŐSZI HANGULATBAN

2016-09-29

A napfényes őszi időben érdemes kirándulni a természetben és gyönyörködni a színes falevelek sokaságában. Ha otthonodban is fel szeretnéd idézni az erdő hangulatát, ajánljuk neked elérhető árú Neo Wood 03 gres porcelán járólapjainkat, amelyeket népszerű fafajták ihlettek: az abetét a fenyő, az acerot a juhar, a betullát pedig a nyírfa.

Tovább »

MI AZ A REKTIFIKÁLT?

2016-09-06

A mondano.hu oldalon egyes termékeinknél találkozhatsz egy ikonnal, amit ha megérintesz vagy ráviszed az egeret, kiírja, hogy a milliméterpontos, vágott élekkel rendelkező (rektifikált) lapokat jelöli ez az ábra. Ezt nevezik méretpontosnak, élcsiszoltnak, lézervágottnak is.

Tovább »

TIPP KICSI FÜRDŐSZOBÁBA

2016-08-30

Kisméretű fürdőszobádat is optikailag nagyobbá teheted a burkolatokkal. Érdemes világos színeket használni és nagyobb méretű lapokat keskeny fugákkal, amitől egybefüggőnek hat a felület, a mosdó, tükör és kád környékét pedig kiemelheted dekorelemekkel, vezetve a tekintetet.

Tovább »

MIÉRT ÉRDEMES PAKSRA LÁTOGATNI?

2016-08-26

Paksra már nemcsak a finom halászléért vagy a szép Duna-partért érdemes ellátogatni, hanem a nemrég megnyílt új, MONDANO márkaboltért is, ahol megtalálod különleges, minőségi csempéink és járólapjainkat. A Fehérvári út 31.

Tovább »

VÁRJUK CSALÁDODAT IS

2016-08-24

Tudtad, hogy a MONDANO márkaboltokban játszósarkokat is kialakítottunk a legkisebbeknek? Az építkezés vagy felújítás, tudjuk, nem gyerekjáték, de segítünk neked abban, hogy családod is jól érezze magát, amíg burkolatainkat nézegeted. A jól látható helyen lévő kényelmes babzsákokon ülve, kis asztalnál játszhatnak gyermekeid és bemutató oszlopainkat is úgy terveztük, hogy biztonságosak legyenek, mozgó fém alkatrészek nélkül.

Tovább »

MEGNYITOTTUNK NYÍREGYHÁZÁN!

2016-08-11

Ahogy a gyerekek élvezik a játékot az építőkockákkal, úgy a felnőtteknek kikapcsolódás lehet az otthonszépítés. Megnyitott a MONDANO nyíregyházi márkaboltja, ahol burkolataink között nézelődve leülhetsz egy kényelmes székbe és szabadjára engedheted fantáziádat, eladóink pedig szaktanácsokkal és látványtervezéssel segítenek neked új fürdőszobád, konyhád, nappalid vagy teraszod burkolatainak megálmodásában.

Tovább »
<  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >