Hírek / 6 /

LENDÜLET ŐSSZEL IS

2016-10-17

Ahogyan egy borús napon felfrissíti az embert egy jó kávé, úgy dobhatod fel konyhádat is izgalmas csempékkel, melyeket tisztán tartani is egyszerű. A letisztult konyhabútorok mellé remekül illik a látványosan burkolt hátsó fal, ami megváltoztatja a helyiség hangulatát.

Tovább »

DIÓ, MANDULA, KARAMELL

2016-10-10

Borús időben jó otthon lenni a konyhában vagy a nappaliban valami csemegével. Neo Wood 05 faerezetes termékcsaládunk járólapjai olyan izgalmas, meleg árnyalatokban kaphatók, mint a dió (Walnut), a halvány mandulabarna (Almond) és a karamelles bézs (Beige).

Tovább »

ŐSZI HANGULATBAN

2016-09-29

A napfényes őszi időben érdemes kirándulni a természetben és gyönyörködni a színes falevelek sokaságában. Ha otthonodban is fel szeretnéd idézni az erdő hangulatát, ajánljuk neked elérhető árú Neo Wood 03 gres porcelán járólapjainkat, amelyeket népszerű fafajták ihlettek: az abetét a fenyő, az acerot a juhar, a betullát pedig a nyírfa.

Tovább »

MI AZ A REKTIFIKÁLT?

2016-09-06

A mondano.hu oldalon egyes termékeinknél találkozhatsz egy ikonnal, amit ha megérintesz vagy ráviszed az egeret, kiírja, hogy a milliméterpontos, vágott élekkel rendelkező (rektifikált) lapokat jelöli ez az ábra. Ezt nevezik méretpontosnak, élcsiszoltnak, lézervágottnak is.

Tovább »

TIPP KICSI FÜRDŐSZOBÁBA

2016-08-30

Kisméretű fürdőszobádat is optikailag nagyobbá teheted a burkolatokkal. Érdemes világos színeket használni és nagyobb méretű lapokat keskeny fugákkal, amitől egybefüggőnek hat a felület, a mosdó, tükör és kád környékét pedig kiemelheted dekorelemekkel, vezetve a tekintetet.

Tovább »

MIÉRT ÉRDEMES PAKSRA LÁTOGATNI?

2016-08-26

Paksra már nemcsak a finom halászléért vagy a szép Duna-partért érdemes ellátogatni, hanem a nemrég megnyílt új, MONDANO márkaboltért is, ahol megtalálod különleges, minőségi csempéink és járólapjainkat. A Fehérvári út 31.

Tovább »
<  1  2  3  4  5  6  7  8  9  >