HU EN DE
Hírek / 6 /

TIPP KICSI FÜRDŐSZOBÁBA

2016-08-30

Kisméretű fürdőszobádat is optikailag nagyobbá teheted a burkolatokkal. Érdemes világos színeket használni és nagyobb méretű lapokat keskeny fugákkal, amitől egybefüggőnek hat a felület, a mosdó, tükör és kád környékét pedig kiemelheted dekorelemekkel, vezetve a tekintetet.

Tovább »

MIÉRT ÉRDEMES PAKSRA LÁTOGATNI?

2016-08-26

Paksra már nemcsak a finom halászléért vagy a szép Duna-partért érdemes ellátogatni, hanem a nemrég megnyílt új, MONDANO márkaboltért is, ahol megtalálod különleges, minőségi csempéink és járólapjainkat. A Fehérvári út 31.

Tovább »

VÁRJUK CSALÁDODAT IS

2016-08-24

Tudtad, hogy a MONDANO márkaboltokban játszósarkokat is kialakítottunk a legkisebbeknek? Az építkezés vagy felújítás, tudjuk, nem gyerekjáték, de segítünk neked abban, hogy családod is jól érezze magát, amíg burkolatainkat nézegeted. A jól látható helyen lévő kényelmes babzsákokon ülve, kis asztalnál játszhatnak gyermekeid és bemutató oszlopainkat is úgy terveztük, hogy biztonságosak legyenek, mozgó fém alkatrészek nélkül.

Tovább »

MEGNYITOTTUNK NYÍREGYHÁZÁN!

2016-08-11

Ahogy a gyerekek élvezik a játékot az építőkockákkal, úgy a felnőtteknek kikapcsolódás lehet az otthonszépítés. Megnyitott a MONDANO nyíregyházi márkaboltja, ahol burkolataink között nézelődve leülhetsz egy kényelmes székbe és szabadjára engedheted fantáziádat, eladóink pedig szaktanácsokkal és látványtervezéssel segítenek neked új fürdőszobád, konyhád, nappalid vagy teraszod burkolatainak megálmodásában.

Tovább »

NEMSOKÁRA NYÍREGYHÁZA!

2016-08-09

A MONDANO már dolgozik legújabb márkaboltján, ami nemsokára Nyíregyházán nyílik majd meg. Miközben szépítjük az üzletet, mutatunk neked egy modern, famintás termékcsaládot, benne a nyírfa árnyalatú Betulla lappal.

Tovább »

MÁR PAKSON IS!

2016-08-05

Örömmel értesítünk, hogy megnyitott új üzletünk Pakson, a Fehérvári úti sporttelep szomszédságában, ahol szaktanácsadás és számítógépes látványtervezés is segít neked abban, hogy rátalálj a neked tetsző kiváló minőségű csempékre és padlólapokra, legyen szó beltéri vagy fagyálló, külső burkolatokról egyaránt. Pontos címéről és nyitvatartásáról bővebb információt Márkaboltok menüpontunkban találsz.

Tovább »
<  1  2  3  4  5  6  7  8  9  >