Hírek / 5 /

Biztonság és otthonos hangulat egyszerre

2017-08-14

A MONDANO Midway 21 padlólapokkal ez gyerekjáték! Az erős kopássállóság, a nagyfokú csúszámentesség és a fagyásállóság miatt a Midway 21 típusú burkolólapok megállják a helyüket egy forgalmas nappaliban vagy egy baráti összejövetelektől nyüzsgő teraszon is.

Tovább »

Itt a nyár a MONDANO-nál

2017-08-01

Hőségriadó! Itt a nyár legforróbb hete, ilyenkor a legjobb ha a medence partján a MONDANO burkolatain hűsölsz egy jéghideg limonádé mellett.

Tovább »

Újdonságok a MONDANO-nál

2017-07-23

Élvezd a nyarat az új, olasz választékunk egyik kiemelkedő darabjával otthonodban! A modern megjelenést biztosító, fagyálló gresporcelán lapunk inspiráló környezetet biztosít baráti összejövetelekhez, reggelihez vagy egy kényelmes, pihenős délutánhoz.

Tovább »

MONDANO nyereményjáték eredményhirdetés!

2017-01-31

Főnyereményünk nyertese:Főző-Németh Babett, SopronbólNyereménye egy 2 főre szóló luxushétvége a Hilton Budapest szállodában!A nyeremény voucher formájában kerül átadásra, melynek tartalma:- 2 éjszaka szállás 2 főre superior típusú szobában, 2 reggeli (büféasztalos)- 2 éjszaka parkolás a hotel garázsában1db 3 fogásos gyertyafényes vacsora 2 fő részére a szálloda ICON éttermében (italokat nem tartalmaz)
Nyerteseink akik MONDANO vásárlásuk értékének 10%-át nyerték vissza:I.

Tovább »

LENDÜLET ŐSSZEL IS

2016-10-17

Ahogyan egy borús napon felfrissíti az embert egy jó kávé, úgy dobhatod fel konyhádat is izgalmas csempékkel, melyeket tisztán tartani is egyszerű. A letisztult konyhabútorok mellé remekül illik a látványosan burkolt hátsó fal, ami megváltoztatja a helyiség hangulatát.

Tovább »

DIÓ, MANDULA, KARAMELL

2016-10-10

Borús időben jó otthon lenni a konyhában vagy a nappaliban valami csemegével. Neo Wood 05 faerezetes termékcsaládunk járólapjai olyan izgalmas, meleg árnyalatokban kaphatók, mint a dió (Walnut), a halvány mandulabarna (Almond) és a karamelles bézs (Beige).

Tovább »
<  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >