Hírek / 4 /

Lakásfelújításon gondolkozol?

2017-11-13

Kezdd a burkolólap kiválasztásával! A neutrális, bőrtónusú szín mindig jó választás, mert hihetetlenül letisztult és elegáns hatást eredményez.

Tovább »

Te milyen nappalira vágysz?

2017-10-26

Olyanra, ahol hűvös őszi estéken egy forró tea mellett olvasgathatsz a kedvenc kanapédba süppedve? Vagy ahová örömmel jönnek át a barátok egy beszélgetős estére – esetleg ahol az egész család elfér, mert mindig együtt filmeztek?Bármelyikről legyen is szó, abban biztos lehetsz, hogy a MONDANO Classic Wood 09 padlólap luxust varázsol az otthonodba!Látogass el hozzánk és mi segítünk álmaid megvalósításában!

Tovább »

MONDANO Zalaegerszegen

2017-10-05

Megnyitottuk legújabb márkaboltunkat, a MONDANO burkolatai Zalaegerszegre is megérkeztek.Ahogy a gyerekek élvezik a játékot az építőkockákkal, úgy a felnőtteknek kikapcsolódás lehet az otthonszépítés.

Tovább »

Hosszú nap fáradalmai

2017-09-25

Itt pihend ki egy hosszú nap fáradalmait!A csillogó, prizma hatású MONDANO burkolólapok új színt visznek a fürdőszobád fehér terébe.

Tovább »

Minimalista dizájn a fürdőszobába

2017-09-15

Minimalista dizájn a fürdőszobába? Jöhet!Tudtad, hogy a bézs árnyalatok nyugalmat sugároznak, így sokkal könnyebb ellazulni környezetükben? Egy hosszú nap végén különösen jól esik a kikapcsolódás a fürdőszobában.

Tovább »

Álomszép fürdőszoba a MONDANO-val

2017-09-04

A sűrű halszálka mintázat és a krémszínek keveredése mindig kiegyensúlyozott és elegáns hangulatot teremt – bármekkora tered is legyen otthon.Engedd szabadjára a fantáziád és keverd bátran a különleges mintázatokat!

Tovább »
<  1  2  3  4  5  6  7  8  9  >