HU EN DE
Hírek / 3 /

Minimalista dizájn a fürdőszobába

2017-09-15

Minimalista dizájn a fürdőszobába? Jöhet!Tudtad, hogy a bézs árnyalatok nyugalmat sugároznak, így sokkal könnyebb ellazulni környezetükben? Egy hosszú nap végén különösen jól esik a kikapcsolódás a fürdőszobában.

Tovább »

Álomszép fürdőszoba a MONDANO-val

2017-09-04

A sűrű halszálka mintázat és a krémszínek keveredése mindig kiegyensúlyozott és elegáns hangulatot teremt – bármekkora tered is legyen otthon.Engedd szabadjára a fantáziád és keverd bátran a különleges mintázatokat!

Tovább »

Klasszikus és modern egyszerre

2017-08-25

Ne félj keverni a stílusokat a konyhában sem! A Spirit 21 egyedi burkolólapok változatos mintájukkal és antikolt hatásukkal különlegesen otthonos hangulatot teremtenek.

Tovább »

Variáljunk bátran

2017-08-18

Ma a faerezetű mintázat már nem csak a nappalik és gyermekszobák megszokott eleme. Variáljuk nyers hatású vagy fényes, különleges mintázatokkal, hogy egyedi hangulatú tereket kapjunk a vizes helyiségekben is.

Tovább »

Biztonság és otthonos hangulat egyszerre

2017-08-14

A MONDANO Midway 21 padlólapokkal ez gyerekjáték! Az erős kopássállóság, a nagyfokú csúszámentesség és a fagyásállóság miatt a Midway 21 típusú burkolólapok megállják a helyüket egy forgalmas nappaliban vagy egy baráti összejövetelektől nyüzsgő teraszon is.

Tovább »

Itt a nyár a MONDANO-nál

2017-08-01

Hőségriadó! Itt a nyár legforróbb hete, ilyenkor a legjobb ha a medence partján a MONDANO burkolatain hűsölsz egy jéghideg limonádé mellett.

Tovább »
<  1  2  3  4  5  6  7  8  >