HU EN DE
Hírek / 2 /

Megnyitottuk legújabb márkaboltunkat!

2018-01-22

Megnyitottuk legújabb márkaboltunkat, a MONDANO burkolatai már Békéscsabán is elérhetők.Megnyitott a MONDANO békéscsabai márkaboltja, ahol burkolataink között szabadjára engedheted fantáziádat.

Tovább »

NYERJ LUXUSPIHENÉST A MONDANO BURKOLATOKKAL!

2017-12-07

Az év végéhez közeledvén játékot indítunk, ahol a nyereményünk egy két főre szóló hétvége a budavári Hilton Budapest luxusszállódába egy gyertyafényes vacsorával!Mit kell tenned, hogy nyerj?Válassz burkolatot a teljes MONDANO kínálatunkból, ami öt féle termékkategóriát tartalmaz, vásárold meg 2018.

Tovább »

Lakásfelújításon gondolkozol?

2017-11-13

Kezdd a burkolólap kiválasztásával! A neutrális, bőrtónusú szín mindig jó választás, mert hihetetlenül letisztult és elegáns hatást eredményez.

Tovább »

Te milyen nappalira vágysz?

2017-10-26

Olyanra, ahol hűvös őszi estéken egy forró tea mellett olvasgathatsz a kedvenc kanapédba süppedve? Vagy ahová örömmel jönnek át a barátok egy beszélgetős estére – esetleg ahol az egész család elfér, mert mindig együtt filmeztek?Bármelyikről legyen is szó, abban biztos lehetsz, hogy a MONDANO Classic Wood 09 padlólap luxust varázsol az otthonodba!Látogass el hozzánk és mi segítünk álmaid megvalósításában!

Tovább »

MONDANO Zalaegerszegen

2017-10-05

Megnyitottuk legújabb márkaboltunkat, a MONDANO burkolatai Zalaegerszegre is megérkeztek.Ahogy a gyerekek élvezik a játékot az építőkockákkal, úgy a felnőtteknek kikapcsolódás lehet az otthonszépítés.

Tovább »

Hosszú nap fáradalmai

2017-09-25

Itt pihend ki egy hosszú nap fáradalmait!A csillogó, prizma hatású MONDANO burkolólapok új színt visznek a fürdőszobád fehér terébe.

Tovább »
<  1  2  3  4  5  6  7  8  >