Hírek /

MONDANO INFINITY

2019-03-05

Élcsiszolt spanyol burkolatcsalád háromféle természetes kőhatású felülettel. A teljes méretpontosságnak köszönhetően a keskeny fugák szinte nem is látszanak, mely az esztétikai élmény mellett kiemelten higiénikus fal- és padlóburkolatot eredményez.

Tovább »

Az alkotás öröme

2018-11-24

Az alkotás örömeEredeti olasz design, mely összeköti a múltat a jövővel. Sokszínű falburkolat család, amivel szinte minden stílusban maradandót és egyedit alkothatsz.

Tovább »

A természet ereje és szépsége

2018-11-17

NaturalWOOD XXL – A természet ereje és szépségeA MONDANO bemutat öt színt természetes mintázatokkal, kiemelkedő teherbírással. Időtálló design és minőség ötvözete, mely biztosítja, hogy nem kell lemondanod a padlólapok nyújtotta előnyökről a természethű környezet érdekében még a vizes helyiségekben vagy a nagy igénybevételű fogadóterekben sem.

Tovább »

Tervezz a MONDANO-val, és NYERJ!

2018-11-14

Kedves Tervezők!Az idei évben 15.

Tovább »

Elbűvölő elegancia

2018-11-08

MONDANO TIMELESS – Elbűvölő eleganciaA TIMELESS lapokból megálmodott burkolatok művészi alkotásként valósulnak meg.A cement hatású felületek különböző formátumok kombinálásával érik el a nyugodt, harmonikus hangulatot.

Tovább »

SMART Falburkolatok

2018-11-01

A MONDANO bemutatja a SMART termékcsaládotÚj falburkolatunk a világos tónusokra és modern vonalvezetésre fókuszál. A gyönyörű felületek öt különböző alapszínben kaphatók, ahol a különböző árnyalatokat a vagány pop-os, geometrikus vagy romantikus motívumok keltik életre.

Tovább »
<  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >